Piškotki

POLITIKA PIŠKOTKOV PODJETJA VENDITOR ULTIMUS

S to politiko piškotkov vas želimo seznaniti z vsemi podatki o piškotkih in podobnih tehnologijah, ki jih uporabljamo v podjetju VENDITOR ULTIMUS (v nadaljnjem besedilu »naš«, »nas«, »mi«). Te podatke morate poznati, ko obiščete naše spletne strani na naslovu www.skyeye.si. To obvestilo vsebuje splošne podatke o piškotkih, o uporabnikovi (v nadaljnjem besedilu »uporabnik«, »vi«, »vaš«) izbiri, specifične podatke o piškotkih, ki jih uporabljamo, oziroma o piškotkih, ki jih z našo privolitvijo uporabljajo tretje osebe.

Ta politika piškotkov je sestavni del naše splošne politike zasebnosti.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotek je je manjša besedilna datoteka, ki jo v vaš računalnik naloži obiskana spletna stran ali aplikacija. Pomaga vas prepoznati ob vnovičnem obisku spletnih strani. Piškotkov je več vrst. Glede na njihovo življenjsko dobo so piškotki lahko »začasni« ali »trajni«. Začasni piškotki se samodejno izbrišejo, ko zaprete brskalnik ali aplikacijo, medtem ko trajni piškotki ostanejo v vašem računalniku, tudi ko prekinete spletno povezavo.

Če potrebujete dodatne informacije v zvezi s piškotki, vam svetujemo, da obiščete http://www.aboutcookies.org/ ali www.whatarecookies.com .

LASTNI PIŠKOTKI PODJETJA VENDITOR ULTIMUS

Tako kot številne druge spletne strani tudi mi uporabljamo piškotke in/ali podobne tehnologije, ki nam pomagajo razumeti, kako ljudje uporabljajo naše storitve. To nam omogoča nenehno izboljševanje spletnih strani. Z lastnimi piškotki vas prepoznamo, ko obiščete naše spletne strani, ter lahko si zapomnimo vaše izbire in nastavitve.

Ime piškotka Namen uporabe Trajanje
.AspNet.Consent Stanje privolitve v uporabo piškotkov 1 leto
.AspNetCore.Antiforgery Se uporablja za preverjanje in preprečevanje zlonamernih zahtevkov trenutna seja
.AspNet.Culture Hrani trenutni izbrani jezik 1 leto